Contractar un servei de boosting implica pagar a una persona aliena a tu perque s’encarregui de jugar una gran cuantitat d’hores a un videojoc amb el teu compte d’usuari.

L’objectiu de que la persona encarregada jugui amb el teu compte es pujar ràpidament la posiciò d’aquest a un ranking competitiu virtual.

No, els encarregats de fer aixó s’en diuen boosters. Són gent que ha jugat una cuantitat molt gran d’hores al joc i sap pujar molt ràpidament un compte de nivell.

Nosaltres ens encarreguem de posar en contacte als boosters (persona encarregada de pujar un compte) i al client. Per fer ús del nostre servei ens emporten un petit porcentatje del que guanya la persona que puja el compte.

Per el moment únicament s’accepta el pagament per PayPal. En un futur cap la posibilitat d’implementar aquest càrrec ja sigui per targeta de crèdit regular o per criptomonedes.

No. Donat que 2 persones no poden jugar alhora amb el mateix compte el propietari no pot accedir al seu compte fins que es finalitzi el servei contractat.

Generalment es puja a una mitjana de entre 1 i 2 divisions per dia.

Si ets un bon jugador de League of Legend i vols dedicar-te al boosting, contacta amb nosaltres a través de la següent adreça electrònica:

turboboostme12@gmail.com

Contacta amb nosaltres a través de la següent adreça electrònica:

turboboostme12@gmail.com