Amb un entrenador es la millor manera de d’incrementar tant la teva habilitat personal com la teva mentalitat competitiva en poc temps. Disposem de jugadors professionals amb anys d’experiencia disposats a fer que el teu nivell no pari de pujar.

Codicions de victoria

Només entrar en la sel·lecció de campió comença la partida i nosaltres t’ajudarem a  decidir com enfocar el teu estil de joc, jugar per a tu o per al teu equip, o quin campió te molt bona sinergia amb el reste de l’equip.

Duels de línia

A partir d’ara tu seràs el dominant de la teva línia. Amb la nostra ajuda seràs capaç de destruir el enemic i no setirte mai fora de la partida inclús quan estiguis en desventatge.

Control de la "MinionWave"

La gran majoria de les partides es decideixen en els primers 5 minuts i no tot son jugades espectaculars, sino un bon control dels  teus esbirros per a decantar el duel al teu favor

Recorregut a la Jungla

Sabent on es troba el jungla enemic, tindràs el poder de guíar la partida a teu favor i deixar als enemics sense opcions. 

Control d'ojectius

Els assessinats no guanyen partides. Es una cosa que tothom hauria de saber ja que el mes important so els objectius. T’esenyarem quan hauras de matar al baron o quan has de destruir torres per a que no hagis de jugartela a tot o res.

Bona mentalitat

La mentalitat es la part mes important i es on la majoria de jugadors escasejen. Amb una actitud positiva i amigable faràs que tot el equip es senti comode i milloraràs sese donarte compte aprenent dels teus errors. Tothom vol al seu equip el noi esportiu  que manté la calma en tots els moments.